Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، پیام‌ها و درخواست‌های ارسالی شما به سایت باشگاه خبرنگاران جوان (صدای مردم) به نشانی www.yjc.ir روزانه در قالب یک بسته منتشر می‌شود.

گوشت قربانی با طعم کریمه کنگو
بر خلاف شیوه نامه‌های بهداشتی و سخنان رییس ستاد مقابله با کرونا، شهرداری اقدام به ایجاد جایگاه فروش دام در شهر ری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطفا پیگیری کنید.

فعالیت پاساژ بازار موبایل ایران
با توجه دستور ستاد ملی کرونا نسبت به تعطیل بودن ۶ روزه اصناف و پاساژ‌های سربسته همچنان بازار موبایل ایران به فعالیت خودش ادامه می‌دهد و حتی دقایقی هم از ساعت فعالیتش کم نشده و شرایط برای کارکنان و کارمندان بسیار سخت است. خواهشا به مسئولان مربوطه اطلاع رسانی کنید. سپاس

تعرفه جدید ویزیت پزشکان به صورت نسخه الکترونیک
با این وضعیت گرانی که ویزیت پزشکان هم بی سر و صدا افزایش چشمگیری پیدا کرده است. هم اکنون هم افزایش قیمت ویزیت پزشکان که به صورت نسخه الکترونیک انجام می‌شود تفاوت چشمگیری با ویزیت به صورت کاغذی کرده است. اگر به این صورت باشد خواهش می‌کنم پیگیری کنید.

تعویق آزمون نظام مهندسی
سلام، آزمون نظام مهندسی قرار است بعد از دوبار به تعویق افتادن، ۱۳ و ۱۴ مرداد برگزار شود، در این شرایط حاد کرونا و وضعیت قرمز خیلی از شهر‌ها و قطعی برق، واقعا چه جوری می‌شود دو سه ساعت با ماسک تو آزمون شرکت کرد، تورو خدا شما پیگیری کنید به تعویق بیفتد، ممنون از پیگیریتون

انشعاب کنتور آب
با سلام، لطفا درمورد نصب انشعاب آب ازطرف اداره آب درمناطق روستایی مانند شهرستان اردستان جهت خانه‌های درحال ساخت رسیدگی وپیگیری کنید تا جهت مشترکان راحت‌تر وباتخفیف انجام شود. باتشکر

منطقه ردان اصفهان
سلام، وتشکر، منطقه ردان جزو منطقه ۶ اصفهان بوده و دارای مشکلاتی از قبیل نداشتن سیستم فاضلاب امکانات فرهنگی وفضای سبز است و برخی از کوچه‌ها نیاز به آسفالت وترمیم دارد لطفا دراین زمینه رسیدگی وپیگیری گردد. باتشکر

صف طولانی برای واکسیناسیون کرونا
صف حدود ۵ کیلومتری از میدان امید تا ورودی باغ پرندگان از صبح نشکیل شده از سر کنجکاوی الان پرسیدم متوجه شدم صف واکسن هست. خواهش می‌کنم گزارشی در این زمینه تهیه کنید.

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد وزارت علوم و پزشکی در روزهای کرونایی
با وجود تعطیلی اکثر کسب و کارها، اما مسئولان برای برگزاری تاکید می‌کنند این در حالی است که شرایط نسبت به خرداد ماه که تعویق صورت گرفت بسیار بدتر می‌باشد! خواسته اکثر مردم و دانشجویان تعویق یک یا دو هفته‌ای جهت عبور از موج کرونا و انجام بیشتر واکسیناسیون کشوری است، امیدوارم مسئولان توجه کنند و شما هم رسیدگی کنید. یا حق

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدای مردم شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان ویزیت پزشکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۹۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح‌طلب تبریز در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت:

اخیراً یکی از مواردی که مکرراً درباره موضوعات حوزه پزشکی و فساد در این حوزه مطرح می‌شود، مساله دریافت زیرمیزی یا مبالغی خارج از تعرفه‌های تعیین شده است. ریشه این مساله و فسادی که از این رفتارها ناشی می‌شود را اما باید در سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه جست‌وجو کرد.

یکی از مهم‌ترین مواردی که به توسعه این رویه‌های غلط در نظام پزشکی دامن زده و می‌زند، مصوبه مجلس یازدهم با عنوان همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بود. در همین مجلس که ما هم در آن حضور داشته و داریم با مصوباتی که در ارتباط با همسان‌سازی حقوق به راه انداختند در حقیقت مساله را برای جامعه پزشکی بدتر کردند چراکه در این همسان‌سازی سقف حقوق مشخص کردند و گفتند، پزشک نمی‌تواند از ایکس رقم اضافه‌تر بگیرد و باید دریافتی در سطح تعیین شده، باقی بماند. نتیجه این سیاست‌گذاری هم شد، دریافت سکه و مبالغ نقد توسط برخی پزشکان به صورت غیررسمی در ازای ارائه خدمت به بیمار در شرایطی که هیچ نظارتی بر مساله نبود و البته گرفتاری مردم در این سیستم.

مدافعان همسان‌سازی حقوق در مجلس به اسم اجرای عدالت این رویه را آغاز و به‌رغم اعتراض‌های شدید ما تبدیل به قانون کردند اما باید توجه داشت همین آدم‌هایی که دم از عدالت می‌زنند و در مجلس مدافع اسم عدالت، قوانینی همچون همسان‌سازی حقوق را مصوب می‌کنند بهترین خدمات را در حوزه پزشکی دریافت می‌کنند. درحال حاضر مجلس با بهترین بیمارستان‌های خصوصی قرارداد دارد، بیمارستان‌هایی که چندین برابر تعرفه دولتی‌ها دریافتی دارد. این افراد و مدافعان عدالت البته در این بیمارستان‌ها بهترین خدمت را می‌گیرند و پول زیادی هم برای دریافت این خدمات پرداخت می‌کنند اما برای مردم از عدالت می‌گویند و همواره در قوانین و مصوبات مورد نظرشان تنها به نمایش دادن عدالت اکتفا می‌کنند.

این گرفتاری‌ها در کشور توسط خود ما در مجلس ایجاد شد، این ما هستیم که با سیاست‌گذاری‌هایمان برای مردم یک سفره باز می‌کنیم و برای بقیه یک سفره و برای خودمان سفره دیگری! غیر از داستان همسان‌سازی، یک موضوع تعرفه‌گذاری‌های پزشکان و البته تعرفه‌گذاری‌های جدید در بیمارستان‌های دولتی نیز بر این وضعیت دامن زده و می‌زند. درحال حاضر در بیمارستان‌های دولتی در ازای ارائه خدمت درمانی پول می‌گیرند، درحالی که تجهیزات هم نیست و بیمار باید برای یک جراحی تجهیزاتش را هم از خارج از بیمارستان تهیه کند. این درحالی است که در دولت قبل و در زمان دکتر روحانی حداقل بیمارستان‌های دولتی دیگر پول نمی‌گرفتند. تعرفه‌گذاری دولت برای ویزیت پزشکان نیز بخش دیگری از این ماجراست.

وقتی کشور تورم ۶۰ درصدی دارد، دولت درحالی ‌که مجوز تعرفه‌ها را به ‌نوعی در اختیار خود گرفته، قیمت‌ها را می‌گوید افزایش بیش از ۲۰ درصد مجاز نیست؛ معنی این حرف این است که پزشکان سکه می‌گیرند و زیرمیزی و دولت هم نمی‌تواند جلوی این مساله را بگیرد. همه این موارد به فساد در حوزه بهداشت و درمان دامن می‌زند. در کنار این مساله که موضوع و طرح پزشک خانواده که مهم‌ترین دست‌انداز پیشروی فساد در وزارت بهداشت است نیز به درستی اجرا نمی‌شود اگر طرح پزشک خانواده را به درستی پیاده کنیم، پزشک، درمان و هزینه و روند کار معلوم است و راه بر بسیاری از مفاسد بسته می‌شود. در شرایط فعلی یک بیمار برای یک بیماری ممکن است به چندین مرکز درمانی و پزشک مراجعه و هزینه کند و جواب نیز نگیرد و کسی هم جوابگو نیست، درحالی که در نظام پزشک خانواده یک فرد به‌ عنوان پزشک مسئول جمعیتی تعریف شده است و این جمعیت باید خدمتی از این پزشک بگیرند که در صورت کوتاهی یا هر مشکل دیگری می‌توانند شکایت کنند. وقتی سیستم نظارت می‌کند، پزشکان و اهالی درمان مجبور هستند طبق سیستم عمل کنند اما متاسفانه حتی این گام نیز برای مبارزه با فساد در نظام پزشکی و درمان برداشته نمی‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901252

دیگر خبرها

  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌های انتخابیه برگزار می‌شود؟
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • اعمال محدودیت ترافیکی در ۲ محور گیلان
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟